• MESA logo

magyar

IBA Montage

Tisztelettel kérjük szervezetét, hogy küldje be nevezéseit a 2024-es (21. alkalommal megrendezett) Nemzetközi üzleti díjak (International Business Awards®) programba, a világ premier üzleti díjazási programjába.

Ha szeretné kézhez kapni a jelentkezési csomagot, mely tartalmazza a felkészüléssel és a jelentkezés beküldésével kapcsolatos utasításokat, adja meg itt e-mail címét, és e-mailben elküldjük Önnek azokat. Adatvédelmi irányelveink nagyon szigorúak, ennek megfelelően senkivel, semmilyen okból nem osztjuk meg az Ön e-mail címét.

 

 

Ezen a weboldalon ez az egyetlen oldal, amelyet magyar nyelven olvashat. A többi oldal, illetve a jelentkezési csomag is angol nyelvű. Ennek oka, hogy angol nyelven várjuk a jelentkezéseket, így a világ számos pontján tevékenykedő vezető szakemberek részt tudnak venni az elbírálási folyamatban.

 

A The International Business Awards díjról

A The International Business Awards az egyetlen globális díjazási program, amely a munkahelyek minden oldalának eredményeit elismeri. A díjakat átadó Stevie Awards szervezet székhelye az Egyesült Államokban található. Mi vagyunk a hét különböző kategóriában átadott Stevie-díj szervezői, melyekről bővebben a www.StevieAwards.com oldalon olvashat. A Stevie-díj a világ egyik leginkább áhított díja.

2023-ban a Nemzetközi Stevie-díjak (International Stevie Awards) program több mint 60 országból érkező szervezetet és egyént díjazott. Kattintson ide a 2023. évi nyertesek teljes listájának megtekintéséhez.

 

Kategóriák

Számos díjazási kategória közül választhat a The International Business Awards programban. Amennyiben szeretne részt venni, válassza ki azt a kategóriát, amely leginkább megfelel szervezete eredményeinek elismeréséhez, és az adott kategória előírásainak megfelelően készítse el nevezését. A következő típusú kategóriák közül választhat:

• Az év vállalata díjak
• Közönségkapcsolati díjak
• Ügyfélszolgálati díjak
• Humán erőforrás díjak
• Informatikai díjak
• Menedzsement díjak
• Marketing díjak
• Média kategória bármely formája, például Webes díjak, Éves jelentés díjak, Esemény díjak,   Videó díjak
• Üzleti teljesítmény díjak
• Új termék díjak

A kategóriák listája és leírása, az egyes beküldési követelmények, a nevezési határidők, és a nevezési díj befizetési előírásai a jelentkezési csomagban megtalálhatók.

A legtöbb kategóriában lehetősége van beküldeni egy maximum öt (5) perces videót az Ön vagy szervezete által elért eredményekről a kiválasztott kategóriában, vagy írásban válaszolhat az adott kategória kérdéseire.

 

Díjak

A 2024-es Nemzetközi Stevie-díjak (International Stevie Awards) díj nyerteseit augusztus 14-án jelentjük be. Ezután a nyertesek a Stevie-díj (Stevie Award) trófeáit, illetve az ezüst és bronz medálokat októberben, egy európai városban rendezendő ünnepségen vehetik át.

 

Kapcsolat

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van a The International Business Awards díjazási programmal vagy a további Stevie-díjazási programok egyikével kapcsolatban.

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Phone: +1 703-547-8389
Fax: +1 703-991-2397
Email: help@stevieawards.com